Home  |  Contact
Inhoud ActueelKlanten login
Over KlantInBeeld
Dienstverlening
Referenties
Partners
Contactgegevens
Online enquêtes
Mogelijkheden
Toepassingsgebieden
Screenshots
Fair Use Policy
Prijsinformatie
Meer informatie?
Klanten login
Le Champion is een vereniging met ruim 3.500 leden, verspreid over heel Nederland en daarbuiten en organiseert jaarlijks ruim tweehonderd evenementen op toerfiets- en trimloopgebied. Bekende evenementen zijn o.a. de Ronde van Noord-Holland en de Dam tot Damloop. Le Champion heeft gekozen voor KlantInBeeld om onder haar deelnemers actief onderzoek uit te gaan voeren hoe zij de organisatie van deze evenementen verder kan verbeteren. Voor toegang tot uw KlantInBeeld applicatie vult u hieronder uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klikt vervolgens op "Verder".
Klant in beeld
Herman Kaiser: "KlantInBeeld stelt ons in staat grotere doelgroepen op een effectieve wijze te benaderen en de resultaten snel terug te koppelen. Onze klanten en relaties kunnen zo op een snelle en overzichtelijke wijze van de bij ons aanwezige en elkaars kennis profiteren."
Meer informatie? Doelgroep
Voor vragen of nadere informatie over onze producten kunt u gebruik maken van ons contactformulier. De producten die door KlantInBeeld worden ontwikkeld zijn primair bedoeld voor de MKB'er die zich bewust is van de kracht van het medium internet en met beperkte financiële middelen toch volwaardig wil kunnen opereren. Een belangrijke ingrediënt vormt hierbij het peilen van meningen m.b.v. online enquêtes. » lees verder
© 2003-2017 KlantInBeeld Toevoegen aan favorieten  |  Onze voorwaarden  |  Disclaimer